LinkedIn bedrijfspagina uitbesteden

 • Wil je meer relevante volgers voor je pagina?

 • Heb je coole content gedeeld maar krijg je weinig reacties?

 • Vind je LinkedIn belangrijk maar kom je er onvoldoende aan toe?

LinkedIn is dé manier om in contact te blijven met je zakelijke netwerk. Wereldwijd hebben 774 miljoen mensen een LinkedIn account, waarvan 8 miljoen+ in Nederland. Dat is maar liefst 82% van de beroepsbevolking.

Met LinkedIn Bedrijfspagina Uitbesteden zet je jouw organisatie goed op de kaart. We hebben je aan meer interactie met de juiste mensen. Dat zijn diegene die jij kunt inspireren met jouw verhalen. Met hen deel je inzichten en bouw je aan duurzame relaties. Resultaat is meer bereik, een sterker merk en meer relevante volgers. Je LinkedIn Bedrijfspagina is veel leuker als iemand het voor je doet!

Resultaat van LinkedIn Bedrijfspagina Uitbesteden

Zichtbaarheid vergroten LinkedIn

Vergroot je zichtbaarheid

Beter gevonden worden Linkedin

Word beter gevonden, ook in Google

LinkedIn beste versie van jezelf

Laat de beste versie van jezelf zien

Kom in contact via LinkedIn

Kom in contact

Boek een (kostenloos) groeigesprek via video

Versterk je merk & kom in contact

Victor HuitingZorg voor relevante groei van je netwerk voor maximale impact door je LinkedIn bedrijfspagina slim uit te besteden.

Boek een (kostenloos) groeigesprek via video

5 Stappen voor duurzame groei via je LinkedIn bedrijfspagina

 • Strategie
  100% Op maat. Passend bij je doelgroep en wensen.
 • Content
  Waardevolle contentcreatie consistent gepubliceerd voor het beste effect.

 • Community engagement
  Stop met zenden. Ga in gesprek. Doen we voor je.

 • Analyse
  Welke bijdrage heeft het goed gedaan? Hoeveel extra website verkeer levert het op? En hoe zit het met de groei in relevante volgers en wie zijn dat precies? Meten = weten. Dit brengen we helder voor je in kaart en rapporteren we.

 • Finetuning & optimalisatie
  Omdat het altijd beter kan!

Besteed je LinkedIn bedrijfspagina uit
LinkedIn bedrijfspagina uitbesteden

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van je LinkedIn bedrijfspagina:

Belangrijk is dat jouw ideale klant op LinkedIn aanwezig en actief is. Dat brengen we vlot en meetbaar voor je in kaart. Een gezonde ambitie en motivatie om te groeien is ook belangrijk.
Je pagina groeit snel in relevante volgers, je boost jouw reputatie, onderstreept je expertstatus en versterkt jouw company brand. Zo trek je vaker betere klanten en geschikt personeel aan. Bijkomend voordeel: groeidend webverkeer + meer conversie op de website. En: je bespaart tijd. Kostbare tijd die je beter kan besteden aan het ontwikkelen van diensten/producten of het helpen van je klant.
Vooraf maken we samen een plan met een heldere strategie, inclusief prestatie-indicatoren. Zoals: het aantal profielbezoekers, je SSI score (Social Selling Index), je interactie op content, relevante volgersgroei en meer. Dit monitoren we constant. Een up-to-date rapportage is 24/7 online inzichtelijk.

Kan ook! Hier vind je het overzicht van trainingen: https://www.linkleads.nl/linkedin-training/
Incompany training is dagelijks mogelijk (offline / online), 100% op maat en altijd inclusief onbeperkt Premium Support

Neem contact op voor de mogelijkheden: tel 030-80 80 454.

We werken met plezier voor diverse bedrijven en organisaties in verschillende sectoren zoals de zorg, bouw, internet/software, vastgoed, consultancy en meer.

Referenties: Yacht, Soil ID, Antech Cloud, TD Medical, Cardiologie Centrum Nederland, Aesseal, Eestairs, CFO Capabel, Stichting Bartimeus, Ergotron, Marcato, Kiwa, Traffic Service NL, Bibliotheek de Boekenberg, Gemeente Smallingerland, Gemeente Amsterdam en UWV.

Neem gerust contact op met Linkleads en vraag naar Victor Huiting.

info@linkleads.nl
tel 030-80 80 454
of plan direct een gratis groeigesprek (20-30 min. via video).

Boek een groeigesprek

Benieuwd naar jouw groeikansen?

Kom in gesprek, we vertellen je er graag meer over.

Boek een groeigesprek

Klanten die vertrouwen op Linkleads

Over Linkleads

Victor Huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan meer zichtbaarheid en laat zien hoe je meer klanten aantrekt met LinkedIn. Als eigenaar van Linkleads is Victor sinds 2007 actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over de kracht van dit mooie sociale medium. Samen met zijn team van experts kan je jouw LinkedIn activiteiten ook slim aan hen uitbesteden. Zo bespaar jij tijd en kun je je focussen op de klant. Neem gerust contact op: tel 030-80 80 454 / victor@linkleads.nl