LinkedIn Documenten: waarom dit jou volop nieuwe kansen biedt

23 mei, 2024

Een pdf, Word-document of powerpointpresentatie toevoegen aan je LinkedIn-post? Dat was tot voor kort de missing link. Maar daar is nu verandering in gekomen. Met de nieuwe functie LinkedIn Documenten kun je heel eenvoudig en op een aantrekkelijke manier informatie delen. Dat biedt jou, als ondernemer, volop nieuwe kansen om je zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn te vergroten.

Documenten delen op LinkedIn, hoe doe je dat?

Super simpel. In je tijdlijn zie je naast het foto- en videopictogram nu ook een pictogram voor documenten. Als je hierop klikt, kun je beginnen met uploaden. Er komt een venster in beeld waarin je een bestand kunt selecteren. Voeg een titel, een beschrijving en eventuele #hashtags toe. Dat maakt de kans een stuk groter dat je document ook daadwerkelijk gezien én gelezen wordt.

Benieuwd naar alle ins & outs van LinkedIn hashtags? Je ontdekt het in mijn blogartikel.

LinkedIn documenten voeg document toe

Documenten toevoegen aan groep of pagina

Naast je eigen feed kun je ook documenten uploaden in een groep of een LinkedIn bedrijfspagina. Zoals een artikel, foto, video of een idee. Dit werkt vrijwel hetzelfde. In een groep begin je een nieuw gesprek en voeg je het document toe. Voor een bedrijfspagina kies je je in je feed voor ‘plaats een bijdrage’, selecteer je bedrijf en kies dan het -icoontje en plaats je document,

Kun je ongelimiteerd bestanden toevoegen?

De bestanden mogen maximaal 100mb groot zijn en je document maximaal 300 pagina’s. Dat lijkt mij ruim voldoende. Je kunt dus een heel boekwerk kwijt in je LinkedIn-document.

Welke typen documenten kun je uploaden?

Powerpoint presentaties zoals PPT/PPTX, Word-bestanden zoals DOC/DOCX en je PDF-files kun je plaatsen als document.

LinkedIn documenten bekijken en downloaden

Het leuke van deze functie is dat je documenten kunt bekijken én ook kunt downloaden. Ze zijn direct in de feed zichtbaar. Je hoeft LinkedIn dus niet te verlaten. Zo bekijk je: ga op het document staan en blader via pijltjes makkelijk door de pagina’s. Er is ook een fullscreenmodus. Als je het document in een volledig scherm bekijkt, verschijnt rechts bovenin een pictogram waarop je kunt klikken om het te downloaden.

Is het mogelijk om documenten te wijzigen of te verwijderen?

Het document zelf kun je niet op LinkedIn wijzigen, de begeleidende tekst wel. Als je het document wilt aanpassen dan kun je jouw document eerst zelf editen op je computer. Verwijder wanneer je klaar bent met de wijzigingen, het huidige document en upload de nieuwe versie naar je bericht. Wanneer het om ingrijpende wijzigingen gaat, is het natuurlijk veel slimmer om dat kenbaar te maken via een nieuw bericht.

Tijdwinst en meer waardevolle leads

Playbook

Wil je LinkedIn slim voor je laten werken? Je krijgt direct resultaat als je dit Playbook gebruikt. Houdt dit invulbare e-book bij de hand en zet deze effectieve methode consistent in. Het levert je tijdwinst én meer waardevolle leads op.

 • Vergroot jouw zichtbaarheid en wordt beter gevonden

 • Laat je netwerk groeien met relevante connecties

 • Onderstreep je expertstatus

 • Trek vaker betere klanten aan

Je steunt hiermee Stichting Bartimeus, zij helpen blinden en slechtzienden aan het leven dat bij hen past. 100% leven

Welke mogelijkheden biedt LinkedIn documenten voor ondernemers?

Je hebt nu geleerd hoe je een document aan een bericht op je homepagina kunt koppelen. Nieuwe mogelijkheden dus om content te plaatsen. Content is King op LinkedIn. Laten we eens bekijken hoe je als ondernemer of als marketing-/salesprofessional deze functie slim en succesvol kunt inzetten. Oftewel, Marketing is Queen!

Wil je efficient met content en LinkedIn acties aan de slag? Dan is het LinkedIn Playbook echt wat voor jou. Het levert je tijdwinst en meer leads op.

”LinkedIn is geen cv, het is je digitale reputatie”

Slim hergebruiken van jouw content

Contentcreatie is soms een worsteling. Dat zie ik tijdens mijn LinkedIn trainingen en Profiel MakeOvers. Maar het hoeft minder lastig te zijn dan je in eerste instantie denkt. Heb je bijvoorbeeld een flinke voorraad aan nieuwsbrieven of blogs? Waarom maak je er geen selectie van en publiceer je die opnieuw als e-book? Voilà!

Vraag jezelf eens af hoeveel van jouw posts er daadwerkelijk zijn gelezen? Hoe vaak ontving je feedback? Hoeveel mensen hebben nog geen abonnement op je nieuwsbrief? Veel van de informatie die je in de loop van de tijd hebt verspreid, kun je gerust nog eens gebruiken. Update waar nodig en doe er je voordeel mee. Je kunt op deze manier jouw expertise onderstrepen en opnieuw interesse wekken voor je diensten of producten. Het ergste wat je kan gebeuren is dat het nieuwe klanten oplevert

Nieuwe inspiratie voor LinkedIn documenten

Natuurlijk biedt de mogelijkheid om documenten te plaatsen, je juist ook hele nieuwe inspiratie. Het kan precies dat zetje in de rug zijn om jouw volgers nieuwe, verrassende content te serveren. Hoe je het beste documenten kunt gebruiken, hangt vooral af van wie jouw publiek op LinkedIn is.

4 Praktische tips voor het beste effect

1. Zorg ervoor dat je LinkedIn documenten opvallen

Onderzoek laat zien dat de eerste 10 seconden van cruciaal belang zijn en bepalen of mensen het de moeite waard vinden om op een pagina te blijven. Dat is op LinkedIn net zo. Je kunt een document uploaden, maar zonder aantrekkelijke titel, prikkelende beschrijving en opvallende voorpagina, loop je al kans dat jouw document niet de aandacht krijgt die het verdient.

2. Maak gebruik van infographics

Zorg er voor dat het document er visueel aantrekkelijk uitziet zodat LinkedIn gebruikers het ook gaan lezen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door er infographics aan toe te voegen. Dergelijke illustraties trekken de aandacht en geven je lezer in korte tijd een hoop informatie die uitnodigt om verder te lezen. Huur een grafisch ontwerper in of ga zelf aan de slag met een mooie tool zoals Canva.

”De eerste indruk wordt steeds vaker online opgedaan. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, zorg dat je meteen goed opvalt.”

3. Bied een (gratis) e-book aan

Of het nu gaat om reeds eerder gepubliceerde content, of juist nieuwe informatie. Is het niet cool om een gratis e-book aan te bieden dat je volgers direct vanuit LinkedIn kunnen downloaden? Gewoon doen! Mooie kans om je e-maillijst te laten groeien.

4. Maak een flitsende fotopresentatie

Zet je onderneming letterlijk en figuurlijk in de picture. Met een flitsende slideshow waarin je jouw services zoals een LinkedIn training of een live webinar presenteert, zul je zeker de aandacht trekken. Je hebt bovendien grote kans dat je bericht wordt gedeeld. Foto’s spreken nu eenmaal direct tot de verbeelding, zeker als ze van goede kwaliteit zijn en mooi als een diavoorstelling gepresenteerd worden. De documenten tool in LinkedIn maakt het mogelijk voor je!

De voordelen van documenten op LinkedIn

Linkedin qr code

De nieuwe functie waarmee je documenten kunt toevoegen vind ik echt een verrijking. Hoewel het eerder al mogelijk was om foto’s en video’s te plaatsen, gaf dit ook beperkingen. Vooral in het maken van video’s gaat behoorlijk wat tijd zitten en wanneer je het uitbesteedt, kunnen de kosten bovendien flink oplopen. Het maken van documenten is een stuk eenvoudiger en je hebt veel mogelijkheden om iets onder de aandacht brengen. Daarbij maakt het weinig uit of je nu een ondernemer bent of een marketing of sales rol hebt. Iedereen kan documenten plaatsen.

→ Heb je een vacature? Door middel van een powerpointpresentatie, of een kort filmpje kun je op een aantrekkelijke manier informatie geven over de functie en over jouw bedrijf.

→ Ben je een zzp’er? Deel je inzichten in een document naar voorkeur en laat jezelf zien.

→ Verkoop je producten of lever je diensten aan professionals? Zowel een slideshow als een informatief en rijk geïllustreerd document geven je de mogelijkheid om meer klanten daarvoor te interesseren.

→ De ervaring leert dat LinkedIn nieuwe functies zoals LinkedIn documenten veel aandacht geeft in de tijdlijn. Het krijgt als het ware ‘voorrang’ om tot bloei te laten komen. Als je betere exposure wilt is dit nu je kans.

Zo mis je geen kans meer

Laat jij duizenden euro’s omzet liggen op LinkedIn?

Ontdek je groeikansen in een kosteloos LinkedIn Groeigesprek.
Er zijn max. 2 gesprekken per maand beschikbaar, vol = vol.
Videocall van 30 minuten.

Tot slot

Dankzij LinkedIn documenten gaat er een nieuwe wereld voor je open. Het biedt ondernemers tal van mogelijkheden. Begin vandaag nog en haal het beste uit jouw zakelijke online presentatie!

Ik vertrouw erop je hiermee een beter beeld te hebben gegeven wat LinkedIn documenten inhoud en hoe je het toepast in de praktijk. Wil je eerst je profiel aanpassen voor een concreet en klantgericht LinkedIn profiel? Dan is de LinkedIn MakeOver interessant voor je. Als jij en je team je succes wilt stimuleren met een praktische en plezierige LinkedIn training, neem dan contact op.

Succes en laat het mij weten als je LinkedIn documenten hebt geprobeerd!

LinkedIn Documenten: waarom dit jou volop nieuwe kansen biedt

23 mei, 2024

Een pdf, Word-document of powerpointpresentatie toevoegen aan je LinkedIn-post? Dat was tot voor kort de missing link. Maar daar is nu verandering in gekomen. Met de nieuwe functie LinkedIn Documenten kun je heel eenvoudig en op een aantrekkelijke manier informatie delen. Dat biedt jou, als ondernemer, volop nieuwe kansen om je zichtbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn te vergroten.

Documenten delen op LinkedIn, hoe doe je dat?

Super simpel. In je tijdlijn zie je naast het foto- en videopictogram nu ook een pictogram voor documenten. Als je hierop klikt, kun je beginnen met uploaden. Er komt een venster in beeld waarin je een bestand kunt selecteren. Voeg een titel, een beschrijving en eventuele #hashtags toe. Dat maakt de kans een stuk groter dat je document ook daadwerkelijk gezien én gelezen wordt.

Benieuwd naar alle ins & outs van LinkedIn hashtags? Je ontdekt het in mijn blogartikel.

LinkedIn documenten voeg document toe

Documenten toevoegen aan groep of pagina

Naast je eigen feed kun je ook documenten uploaden in een groep of een LinkedIn bedrijfspagina. Zoals een artikel, foto, video of een idee. Dit werkt vrijwel hetzelfde. In een groep begin je een nieuw gesprek en voeg je het document toe. Voor een bedrijfspagina kies je je in je feed voor ‘plaats een bijdrage’, selecteer je bedrijf en kies dan het -icoontje en plaats je document,

Kun je ongelimiteerd bestanden toevoegen?

De bestanden mogen maximaal 100mb groot zijn en je document maximaal 300 pagina’s. Dat lijkt mij ruim voldoende. Je kunt dus een heel boekwerk kwijt in je LinkedIn-document.

Welke typen documenten kun je uploaden?

Powerpoint presentaties zoals PPT/PPTX, Word-bestanden zoals DOC/DOCX en je PDF-files kun je plaatsen als document.

LinkedIn documenten bekijken en downloaden

Het leuke van deze functie is dat je documenten kunt bekijken én ook kunt downloaden. Ze zijn direct in de feed zichtbaar. Je hoeft LinkedIn dus niet te verlaten. Zo bekijk je: ga op het document staan en blader via pijltjes makkelijk door de pagina’s. Er is ook een fullscreenmodus. Als je het document in een volledig scherm bekijkt, verschijnt rechts bovenin een pictogram waarop je kunt klikken om het te downloaden.

Is het mogelijk om documenten te wijzigen of te verwijderen?

Het document zelf kun je niet op LinkedIn wijzigen, de begeleidende tekst wel. Als je het document wilt aanpassen dan kun je jouw document eerst zelf editen op je computer. Verwijder wanneer je klaar bent met de wijzigingen, het huidige document en upload de nieuwe versie naar je bericht. Wanneer het om ingrijpende wijzigingen gaat, is het natuurlijk veel slimmer om dat kenbaar te maken via een nieuw bericht.

Tijdwinst en meer waardevolle leads

Playbook

Wil je LinkedIn slim voor je laten werken? Je krijgt direct resultaat als je dit Playbook gebruikt. Houdt dit invulbare e-book bij de hand en zet deze effectieve methode consistent in. Het levert je tijdwinst én meer waardevolle leads op.

 • Vergroot jouw zichtbaarheid en wordt beter gevonden

 • Laat je netwerk groeien met relevante connecties

 • Onderstreep je expertstatus

 • Trek vaker betere klanten aan

Je steunt hiermee Stichting Bartimeus, zij helpen blinden en slechtzienden aan het leven dat bij hen past. 100% leven

Welke mogelijkheden biedt LinkedIn documenten voor ondernemers?

Je hebt nu geleerd hoe je een document aan een bericht op je homepagina kunt koppelen. Nieuwe mogelijkheden dus om content te plaatsen. Content is King op LinkedIn. Laten we eens bekijken hoe je als ondernemer of als marketing-/salesprofessional deze functie slim en succesvol kunt inzetten. Oftewel, Marketing is Queen!

Wil je efficient met content en LinkedIn acties aan de slag? Dan is het LinkedIn Playbook echt wat voor jou. Het levert je tijdwinst en meer leads op.

”LinkedIn is geen cv, het is je digitale reputatie”

Slim hergebruiken van jouw content

Contentcreatie is soms een worsteling. Dat zie ik tijdens mijn LinkedIn trainingen en Profiel MakeOvers. Maar het hoeft minder lastig te zijn dan je in eerste instantie denkt. Heb je bijvoorbeeld een flinke voorraad aan nieuwsbrieven of blogs? Waarom maak je er geen selectie van en publiceer je die opnieuw als e-book? Voilà!

Vraag jezelf eens af hoeveel van jouw posts er daadwerkelijk zijn gelezen? Hoe vaak ontving je feedback? Hoeveel mensen hebben nog geen abonnement op je nieuwsbrief? Veel van de informatie die je in de loop van de tijd hebt verspreid, kun je gerust nog eens gebruiken. Update waar nodig en doe er je voordeel mee. Je kunt op deze manier jouw expertise onderstrepen en opnieuw interesse wekken voor je diensten of producten. Het ergste wat je kan gebeuren is dat het nieuwe klanten oplevert

Nieuwe inspiratie voor LinkedIn documenten

Natuurlijk biedt de mogelijkheid om documenten te plaatsen, je juist ook hele nieuwe inspiratie. Het kan precies dat zetje in de rug zijn om jouw volgers nieuwe, verrassende content te serveren. Hoe je het beste documenten kunt gebruiken, hangt vooral af van wie jouw publiek op LinkedIn is.

4 Praktische tips voor het beste effect

1. Zorg ervoor dat je LinkedIn documenten opvallen

Onderzoek laat zien dat de eerste 10 seconden van cruciaal belang zijn en bepalen of mensen het de moeite waard vinden om op een pagina te blijven. Dat is op LinkedIn net zo. Je kunt een document uploaden, maar zonder aantrekkelijke titel, prikkelende beschrijving en opvallende voorpagina, loop je al kans dat jouw document niet de aandacht krijgt die het verdient.

2. Maak gebruik van infographics

Zorg er voor dat het document er visueel aantrekkelijk uitziet zodat LinkedIn gebruikers het ook gaan lezen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door er infographics aan toe te voegen. Dergelijke illustraties trekken de aandacht en geven je lezer in korte tijd een hoop informatie die uitnodigt om verder te lezen. Huur een grafisch ontwerper in of ga zelf aan de slag met een mooie tool zoals Canva.

”De eerste indruk wordt steeds vaker online opgedaan. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, zorg dat je meteen goed opvalt.”

3. Bied een (gratis) e-book aan

Of het nu gaat om reeds eerder gepubliceerde content, of juist nieuwe informatie. Is het niet cool om een gratis e-book aan te bieden dat je volgers direct vanuit LinkedIn kunnen downloaden? Gewoon doen! Mooie kans om je e-maillijst te laten groeien.

4. Maak een flitsende fotopresentatie

Zet je onderneming letterlijk en figuurlijk in de picture. Met een flitsende slideshow waarin je jouw services zoals een LinkedIn training of een live webinar presenteert, zul je zeker de aandacht trekken. Je hebt bovendien grote kans dat je bericht wordt gedeeld. Foto’s spreken nu eenmaal direct tot de verbeelding, zeker als ze van goede kwaliteit zijn en mooi als een diavoorstelling gepresenteerd worden. De documenten tool in LinkedIn maakt het mogelijk voor je!

De voordelen van documenten op LinkedIn

Linkedin qr code

De nieuwe functie waarmee je documenten kunt toevoegen vind ik echt een verrijking. Hoewel het eerder al mogelijk was om foto’s en video’s te plaatsen, gaf dit ook beperkingen. Vooral in het maken van video’s gaat behoorlijk wat tijd zitten en wanneer je het uitbesteedt, kunnen de kosten bovendien flink oplopen. Het maken van documenten is een stuk eenvoudiger en je hebt veel mogelijkheden om iets onder de aandacht brengen. Daarbij maakt het weinig uit of je nu een ondernemer bent of een marketing of sales rol hebt. Iedereen kan documenten plaatsen.

→ Heb je een vacature? Door middel van een powerpointpresentatie, of een kort filmpje kun je op een aantrekkelijke manier informatie geven over de functie en over jouw bedrijf.

→ Ben je een zzp’er? Deel je inzichten in een document naar voorkeur en laat jezelf zien.

→ Verkoop je producten of lever je diensten aan professionals? Zowel een slideshow als een informatief en rijk geïllustreerd document geven je de mogelijkheid om meer klanten daarvoor te interesseren.

→ De ervaring leert dat LinkedIn nieuwe functies zoals LinkedIn documenten veel aandacht geeft in de tijdlijn. Het krijgt als het ware ‘voorrang’ om tot bloei te laten komen. Als je betere exposure wilt is dit nu je kans.

Zo mis je geen kans meer

Laat jij duizenden euro’s omzet liggen op LinkedIn?

Ontdek je groeikansen in een kosteloos LinkedIn Groeigesprek.
Er zijn max. 2 gesprekken per maand beschikbaar, vol = vol.
Videocall van 30 minuten.

Tot slot

Dankzij LinkedIn documenten gaat er een nieuwe wereld voor je open. Het biedt ondernemers tal van mogelijkheden. Begin vandaag nog en haal het beste uit jouw zakelijke online presentatie!

Ik vertrouw erop je hiermee een beter beeld te hebben gegeven wat LinkedIn documenten inhoud en hoe je het toepast in de praktijk. Wil je eerst je profiel aanpassen voor een concreet en klantgericht LinkedIn profiel? Dan is de LinkedIn MakeOver interessant voor je. Als jij en je team je succes wilt stimuleren met een praktische en plezierige LinkedIn training, neem dan contact op.

Succes en laat het mij weten als je LinkedIn documenten hebt geprobeerd!

Deel dit bericht via jouw favoriete platform!

19 Comments

 1. 304d7ab9727603bbae21c3150e184874?s=54&d=mm&r=g
  Wendy Schuchmann 2 april 2019 at 20:17

  Wat handig dat LinkedIn steeds meer mogelijkheden biedt om je expertise met je netwerk te delen. De laatste tijd zie ik regelmatig filmpjes voorbijkomen. E-books en presentaties zijn ook prima informatiebronnen en juist die variatie maakt het voor beide partijen interessant.

  • 2bbc9e8079c2dd94933e414ae902b9d9?s=54&d=mm&r=g
   Victor Huiting 6 mei 2019 at 21:44

   Documenten geeft je meer mogelijkheden inderdaad, naast foto, video en textposts. Ik ben er blij mee.

 2. d126b509f5e1e37022db197303400691?s=54&d=mm&r=g
  Ruby 2 april 2019 at 21:22

  Goede heldere uitleg, erg nuttig!

  • 2bbc9e8079c2dd94933e414ae902b9d9?s=54&d=mm&r=g
   Victor Huiting 6 mei 2019 at 21:41

   Goed zo!

 3. 1c49766d658f4840f97097b1ec1d1f65?s=54&d=mm&r=g
  nicole 3 april 2019 at 11:07

  Ik wist niet dat dit allemaal kon met LinkedIn, wat gaaf!

 4. b7de783128dd9f15968bd6ceb8fd145e?s=54&d=mm&r=g
  Fifty Something 3 april 2019 at 15:17

  Klaar en duidelijk, jouw uitleg, en vast handig voor wie LinkedIn professioneel wil gebruiken.

  • 2bbc9e8079c2dd94933e414ae902b9d9?s=54&d=mm&r=g
   Victor Huiting 6 mei 2019 at 21:43

   Zeker! Ga je er zelf ook mee aan de gang Fifty Something?

 5. 9bc9da4ab1686f9197805e215dda0720?s=54&d=mm&r=g
  Skincarebynaomi 3 april 2019 at 18:57

  Handig artikel, ik vind linkedin soms best ingewikkeld!

  • 2bbc9e8079c2dd94933e414ae902b9d9?s=54&d=mm&r=g
   Victor Huiting 6 mei 2019 at 21:42

   Dat kan het ook zijn. Daarom leg ik in mijn trainingen en blogartikelen het graag zo simpel en helder mogelijk uit. Keep it simple.

 6. f7d2b915afee0d46441f55b65f41dea0?s=54&d=mm&r=g
  Jessie | Business Blog School 3 april 2019 at 23:58

  Wat een handige functie, kende ik nog niet. Idd voor informatie delen maar ook leuk om een fotoboekje te maken. De mogelijkheden zijn dan eindeloos. Bedankt!

  • 2bbc9e8079c2dd94933e414ae902b9d9?s=54&d=mm&r=g
   Victor Huiting 6 mei 2019 at 21:42

   Zeker waar en graag gedaan Jessie.

 7. 60855cd5ed0ca469df97ade977cbbf3a?s=54&d=mm&r=g
  Machteld 15 april 2019 at 10:22

  Heldere uitleg weer Victor! Fijn dat LinkedIn zich o goed blijft ontwikkelen en verbeteren. Nu alleen nog de mobiele koppeling tussen persoonlijke en zakelijke pagina’s verbeteren, want die laat nog steeds wel wat te wensen over…

  • 2bbc9e8079c2dd94933e414ae902b9d9?s=54&d=mm&r=g
   Victor Huiting 6 mei 2019 at 21:45

   Machteld, bedoel je het beheer van je zakelijke pagina vanuit de LinkedIn app? Dat kan je sinds kort! Dank voor je idee voor een volgende blog:-)

 8. c3cff2dfebc0445013c7c635c411ab5f?s=54&d=mm&r=g
  Cynthia 4 mei 2019 at 20:51

  Er kan steeds meer bij LinkedIn. Inspirerend al die mogelijkheden!

 9. be4473cf99c1c7cb4267e653d5be07c8?s=54&d=mm&r=g
  Mandy 7 mei 2019 at 17:19

  Wat weer een handige blog! Ik ken het zelf eigenlijk helemaal niet zo goed

 10. 6638b24d91f758d506889f2c1a105fad?s=54&d=mm&r=g
  Hoogvliet 6 juni 2019 at 08:59

  Wat een fijn artikel heb je weer geschreven ik vind dat je alles duidelijk uit legt

  • 2bbc9e8079c2dd94933e414ae902b9d9?s=54&d=mm&r=g
   Victor Huiting 6 juni 2019 at 09:21

   Dank je, leuk om te horen.

 11. 74717946d52f47c3f687f67d524ec6a3?s=54&d=mm&r=g
  Didie 15 april 2022 at 13:21

  Bedankt voor je inzichten. Ik was al bezig met docs al merk ik wel dat mijn hyperlinks in de pdf verdwijnen na upload als doc. Bekend probleem?

  • 2bbc9e8079c2dd94933e414ae902b9d9?s=54&d=mm&r=g
   Victor Huiting 15 april 2022 at 16:48

   Beste Didie, dank voor je bericht. Dit is mij niet bekend. Lukt het om links zichtbaar te maken als je het (i.p.v. doc) als .pdf upload? Powerpoint kan ook. Succes, groet Victor

Comments are closed.

Over Linkleads: 100% LinkedIn specialist

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid en het aantrekken van meer betere klanten. Victor is de eigenaar van Linkleads en als een van de eerste in Nederland officieel LinkedIn gecertificeerd.

Sinds 2007 is hij actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over LinkedIn. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat je kunt doen waar jij goed in bent.

Neem gerust contact met hem op: tel 030-80 80 454 of victor@linkleads.nl