Haal meer uit LinkedIn met de hulp van een expert

Social selling is allang geen hype meer en zet bestaande businessmodellen op zijn kop. Wist je bijvoorbeeld dat 57% van de klantreis al voorbij is vóór het eerste contact met sales? En dat maar liefst 75% van jouw b2b-klanten social media inzet tijdens de inkoop? Een LinkedIn expert van Linkleads kan jou helpen bij het optimaal inspelen op dit continue veranderende klantgedrag.

Met een sterke LinkedIn presence:

  • Ben je zichtbaarder
  • Word je beter gevonden
  • Word je gezien als dé expert in jouw markt
  • Versterk je jouw professionele reputatie en bouw je aan vertrouwen
  • Ben je aantrekkelijker voor je klant én genereer je meer gekwalificeerde leads

Wil jij LinkedIn effectief inzetten voor meer groei? Sinds de start in 2007 hebben wij al honderden mensen mogen trainen of adviseren over de kracht van dit mooie sociale medium. En daar kun jij er binnenkort een van zijn. Met ruim 10 jaar ervaring in het vak, ondersteunt Linkleads namelijk graag ambitieuze ondernemers en sales professionals zoals jij.

Hoe we jou helpen met LinkedIn

Linkleads geeft zowel online als offline LinkedIn trainingen en verzorgt diverse diensten voor meer succes met LinkedIn. Wil jij bijvoorbeeld meer weten over LinkedIn premium of jouw bedrijfspagina een boost geven? Ook daar kunnen onze experts jou goed bij helpen. Opdrachtgevers ervaren de kleine groep en praktische aanpak als zeer plezierig. De trainingen zijn dagelijks mogelijk en zijn standaard inclusief onbeperkte support.

Onze experts helpen je LinkedIn strategisch in te zetten zodat je jouw zicht- en vindbaarheid vergroot en duurzaam bouwt aan relaties. We denken graag met je mee over de juiste strategie zodat jouw doelgroep optimaal bedient wordt. Zo genereer je meer leads en business.

Om je alvast op weg te helpen schrijven wij regelmatig praktische blogs en kun je ons gratis e-book: de LinkedIn Checklist downloaden. Zo zorg je voor een sterke basis en laat je de beste versie van jezelf zien.

Boek een groeigesprek

Zichtbaarder via LinkedIn en vaker de juiste klanten aantrekken?

Victor HuitingBoek direct een (kosteloos) groeigesprek en verken jouw kansen.

Boek een groeigesprek

Trainer

Victor Huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan een betere online zichtbaarheid. Zo trek je meer klanten aan die passen in jouw doelgroep. Als de eigenaar van Linkleads is hij sinds 2007  actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Ondertussen heeft Victor al honderden mensen kunnen adviseren over een effectieve LinkedIn strategie. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.