Meer inspiratie met LinkedIn

Zoek je een LinkedIn spreker voor een (business)event? Of zijn er binnen je organisatie diverse ideeën over LinkedIn en wil je een frisse blik van een LinkedIn-expert? Als ervaren spreker neem ik tijdens een LinkedIn Inspiratiesessie iedereen mee in mijn verhaal en krijg ik mensen in beweging. Ontdek wat dit social media platform je te bieden heeft en op welke manier je het slim inzet zodat je zichtbaarder wordt en de juiste klanten en geschikt personeel aantrekt.

LinkedIn is niet langer een online cv, het is je digitale reputatie

Meer leads, klanten en vrijheid met LinkedIn

Een LinkedIn-inspiratiesessie kan gaan over:

  • Social selling in de praktijk
  • 10 Tips voor een klantentrekkend LinkedIn-profiel
  • Hoe LinkedIn slim voor hr-medewerkers werkt
  • Het beste effect met je LinkedIn-bedrijfspagina
  • In 5 simpele stappen meer leads met LinkedIn
  • Meer succes met LinkedIn’s Sales Navigator
  • 7 Social selling strategieën waar je vandaag mee kan starten

Verkrijg meer leads, klanten en vrijheid. LinkedIn stelt je in staat om zichtbaarder en vindbaarder te worden, met interessante prospects in contact te komen en optimaal aan relaties te bouwen. Het biedt relevante, up-to-date inzichten. LinkedIn is de meest effectieve tool voor ondernemers en sales professionals.

Boek een groeigesprek

Wil jij geïnspireerd worden door kansen van LinkedIn?

Victor HuitingBoek (kosteloos) een videocall en ontdek welke kansen LinkedIn jouw bedrijf biedt.

Boek een groeigesprek

Debbie Boekhout
“Victor heeft een presentatie gegeven aan onze Ontbijtclub in Houten. Hij hielp ons om kritisch te kijken naar ons eigen beleid rondom LinkedIn. Hij gaf o.a. inzicht over de manier van communiceren (etiquette), tips over het accepteren en efficiënt contact leggen met connecties. Ook adviseerde hij handige tools, die ook nieuw waren voor de ervaren LinkedIn gebruikers. Daarnaast is Victor een fijne persoonlijkheid en communiceert hij helder en duidelijk. Gebruik maken van zijn expertise, zou ik dan ook zeker aanraden.”
Debbie Boekhout, ondernemer en eigenaar van Dare2be

Rob van Weerdenburg
“Victor heeft een bijdrage geleverd aan een van onze DOUW ondernemersgroep meetings in het najaar van 2018. In no time wist Victor de groep met duidelijke voorbeelden en praktische tips een stuk verder te helpen om je LinkedIn profiel te verbeteren. Daarnaast maakte hij ons duidelijk hoe je specifiek op zoek kan gaan naar mensen die je bedrijfsgroei kunnen versterken. Daar kan je dus wel wat mee! Victor, super bedankt en je bent welkom!”
Rob van Weerdenburg, ondernemer en eigenaar van Dynamx

Christina van Bemmel
“Victor heeft begin december ’19 een zeer inspirerende gastles gegeven aan de tweedejaars studenten Marketing & Communicatie van mboRijnland. Met praktische tips en nieuwe inzichten kunnen de studenten hun eigen profiel verbeteren en hebben ze een beter beeld bij het gebruiken van LinkedIn als marketingtool, bijvoorbeeld hoe je via LinkedIn een stage of baan vindt. De gastles was leerzaam en goed afgestemd op de doelgroep!”
Christina van Bemmel, Docent Marketing MBO Rijnland

Lara Wilkens
“Victor gave us a very insightful presentation about LinkedIn strategy with plenty of interaction. He shared several tips and new insights to help us improve our profiles and how to generate leads with LinkedIn. His presentation was very clear and concise, and he was very helpful in answering any questions we had. I would highly recommend Victor!”
Lara Wilkens, founder Amsterdam, Rotterdam en Utrecht Business Breakfasts

Aanpak

In overleg stellen we een LinkedIn strategiesessie op maat voor je samen. Tijdens de sessie ontdek je op een interactieve en praktische wijze waar voor jou en je bedrijf de meeste winst te behalen valt. Je krijgt na afloop een uitgewerkt voorstel en de presentatie.

De tijdsduur varieert van 60 tot 120 minuten en kan elke dag offline of online via video plaatsvinden. Het opstellen van een LinkedIn strategie voor bedrijven is zowel in het Nederlands of Engels mogelijk.

Investering

Ontvang binnen 24 uur een interessant (maatwerk)voorstel. Kom direct met ons in contact.
Mail of bel met:  info@linkleads.nl of 030-80 80 454.

Ontdek hoe LinkedIn vóór jou kan werken en start met een strategiesessie.

Offerte aanvragen

Trainer

Victor Huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid. Zo trek je meer klanten aan. Victor is de eigenaar van Linkleads, Sinds 2007 is hij actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over LinkedIn. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat je kunt doen waar jij goed in bent.

Deze organisaties genereren al meer leads dankzij Linkleads: