Ontwerp zonder titel 35

Over Victor

Hi! Ik ben Victor Huiting en 100% LinkedIn specialist. In 2014 greep ik mijn kans om zelfstandige ondernemers en mkb-bedrijven te helpen meer leads en business te genereren op LinkedIn.

Als LinkedIn specialist weet ik wat voor impact LinkedIn kan hebben op leads en klanten. Het is immers een digitaal visitekaartje en uitstekende manier om te verbinden met jouw doelgroep. Daarom help ik ondernemers en bedrijven met LinkedIn trainingen, sessies, en profiel make-overs.

Kan ik jou helpen alles uit LinkedIn te halen?

Wordt zichtbaarder

Laat je netwerk groeien

Trek vaker betere klanten aan

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Contact

Loop geen klanten mis en neem contact op

Ontdek direct hoe je via LinkedIn zichtbaarder wordt en vaker in contact komt met je ideale klant.

Contact

Onze klanten beoordelen Linkleads met een:

Tevreden klanten aan het woord:

Victor is behalve een sympathiek en geïnteresseerd mens, een uitstekende trainer die je snel alle ins en outs van Linkedin bijbrengt. Wil je (zakelijk) meer halen uit Linkedin, dan ben je bij Victor absoluut op het goede adres.
Bart Huisinga, Bartmanzboot
Victor is een echte connaisseur op gebied van alles dat met LinkedIn te maken heeft. Hij is een heel prettig en warm persoon om mee te werken. Victor en zijn bedrijf Linkleads kan ik zeker aanbevelen!
Joyce Severijnen, HMB Transformations
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Victor heeft een inspirerende gastles gegeven aan de tweedejaars studenten. Met praktische tips en nieuwe inzichten kunnen ze hun eigen profiel verbeteren…De gastles was goed afgestemd op de doelgroep!

Christina van Bommel, Docent Marketing
Victor is een erg prettige trainer: rustig, legt alles begrijpelijk uit en zeer kundig. Ik heb de do’s en don’ts leren kennen. Victor heeft me echt geholpen LinkedIn beter te begrijpen en ik kan er beter mee omgaan.
Marjan de Boer, Interimmanager
Victor slaagt er goed in de groep mee te krijgen, met heldere uitleg over de mogelijkheden van Linkedin. Op zo’n manier dat iedereen er direct mee aan de slag kan. Alles bij elkaar aanrader!
Astrid van den Nieuwenhof, Reumadviseur
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Victor is prettig in de omgang, flexibel, begripvol en heeft humor. Ook staat hij open voor jouw eigen suggesties tijdens de training en maakt hij ruimte voor het beantwoorden van vragen.
Renske Holwerda, Copywriter
Victor Huiting 100 LinkedIn Specialist

Wat is jouw LinkedIn doel?

Lees in ons privacybeleid hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

LinkedIn is geen online digitale CV. Het is de digitale reputatie van jou en je bedrijf.

Investeer in jezelf met een LinkedIn specialist

Als LinkedIn expert hou ik mij dagelijks bezig met de ontwikkelingen en het groeien van LinkedIn profielen. Dit kunnen persoonlijke profielen zijn, maar ook bedrijfspagina’s. Zo geef ik trainingen aan teams in bedrijven of 1-op-1 training zodat zij zelf via LinkedIn sneller hun doelen bereiken.
Wil je connecten? Bekijk mijn LinkedIn profiel!

Ik sta graag direct in contact met mijn klanten. Tijdens de coronacrisis geef ik veel trainingen en make-overs online. Offline kan ook, rekening houdend met de RIVM-maatregelen. Dit voor de veiligheid en comfort van jouw bedrijf.

Trainingen kunnen dagelijks 1-op-1 of voor teams worden gegeven. Premium Support is altijd inclusief, na afloop kan je onbeperkt vragen stellen.

Met een profiel makeover zorg ik samen met jou als LinkedIn specialist dat jouw LinkedIn profiel optimaal past bij wie je bent en wat je doet. Met mijn vele ervaring in het verbeteren van profielen zorg ik dat je met jouw profiel zo goed mogelijk naar voren komt. Jouw digitale visitekaartje zal direct de aandacht pakken!

Iedere LinkedIn makeover is maatwerk. Daarbij stoppen wij niet tot je 100% tevreden bent over jouw profiel. Er zijn 3 varianten, kijk hier naar de mogelijkheden zodat je direct ontdekt welke bij je past.

Er zijn diverse trainingen mogelijk. Er zijn trainingen voor het verbeteren van je profielen, je bedrijfspagina en Sales Navigator. Afhankelijk van jouw voorkeuren kiezen wij de training die het beste bij jou past. Een serie van diverse trainingen is ook mogelijk, passend bij je wensen en doelen. De aanpak is altijd persoonlijk, praktisch en plezierig.

Tijdens een training leer je hoe je hoe je jouw zichtbaarheid en netwerk vergroot. Hierbij stellen wij een LinkedIn strategie op en leer ik je hoe je het beste leads aan kunt trekken. Naast nieuwe klanten is LinkedIn een goede manier om beter in verbinding te staan met bestaande klanten. Ook daar valt veel winst te behalen!

Benieuwd naar de inhoud en de investering? Je vind alles hier terug.

LinkedIn is platform wat je moet blijven onderhouden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw klanten. Het is dus ontzettend belangrijk om dit constant te ontwikkelen. Voor mijn klanten publiceer ik dagelijks tips en tricks op mijn eigen LinkedIn profiel. Ook schrijf ik uitgebreide blogs op de Linkleads website. Lees ze eens door en wordt binnen no-time ook LinkedIn specialist:-)

Heb je een specifieke vraag?
Aarzel niet om contact op te nemen: tel. 030-80 80 454 of victor@linkleads.nl.

Victor Huiting 100 LinkedIn Specialist 2

Over Linkleads

Victor Huiting

Victor Huiting helpt ambitieuze ondernemers en sales professionals aan betere online zichtbaarheid. Zo trek je meer klanten aan. Victor is de eigenaar van Linkleads, Sinds 2007 is hij actief op dit platform en 100% LinkedIn specialist. Inmiddels heeft hij honderden mensen getraind en geadviseerd over LinkedIn. Als LinkedIn-expert kent hij de fijne kneepjes van dit mooie social medium. Hij deelt deze inzichten graag met jou, zodat je kunt doen waar jij goed in bent.