Victor Huiting profielfoto

Loop geen klanten mis.

Victor Huiting,
100% LinkedIn specialist

LinkedIn training voor bedrijven: laat jezelf zien en kom in contact.

LinkedIn is dé plek om te groeien in kennis, contacten en interessant aanvragen. Met 10 miljoen+ Nederlandse accounts is het niet meer weg te denken als business tool.

De LinkedIn training voor bedrijven is interessant bij de volgende vragen:

 • Ben je ondernemer, verkoper, marketeer of een andere professional die LinkedIn gebruikt?
 • Wil je jezelf (of je team) beter online laten zien, maar weet je niet precies hoe?
 • Wil je online netwerken en ‘iets met content’ gaan doen?

Dan zit je goed bij LinkLeads! Deze incompany training is voor professionals die meer business uit LinkedIn willen leren halen. Voor managers en directie zichzelf en hun team beter online willen profileren. Voor marketeers die met coole content meer interactie willen. En voor sales professionals die willen bouwen aan relaties en klanten willen aantrekken voor meer omzet. En vooral voor professionals die geen tijd en behoefte hebben om zich lang te verdiepen in cursussen.

Als gecertificeerde, 100% LinkedIn-specialist help ik je met het duurzaam verbeteren van je LinkedIn resultaat. Duizenden mensen gingen je al voor, gemiddelde Google review 4.9/5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Oonagh Wientjens

Oonagh van Wientjens: Dutch Water Company

‘Victor heeft recentelijk een aantal teamleden geholpen met een praktische en zeer toegankelijke LinkedIn training, in huis op locatie. Met enthousiasme deelde hij nuttige info en tips voor nog betere LinkedIn gebruik. Heel prettig om het bij ons op locatie te kunnen doen. Grote toegevoegde waarde was dat hij live meekeek, we hebben veel bijgeleerd en gelijk ook stappen kunnen zetten. Meteen resultaat, dat werkt motiverend! We kunnen Victor van LinkLeads van harte aanbevelen.’

Rik Koers

Rik Koers, eigenaar Intendo Finance

‘Victor, dank je wel voor alle sessie waarin je mij de ‘geheimen van LinkedIn’ uit de doeken hebt gedaan. Ik heb daarnaast van de wijze waarop je dit deed enorm genoten. Je bent een echte LinkedIn Wijsgeer en je hebt een gave om dit op logische, eenvoudige wijze over te brengen. Ik kan zonder meer, iedereen die wilt groeien met LinkedIn ten sterkste Victor Huiting van LinkLeads aanraden! Helaas kon ik er geen 6 sterren van maken!’

Linkedin training voor bedrijven van LinkLeads
LinkedIn pagina training dor LinkLeads 1

Programma LinkedIn training voor bedrijven

Laat via LinkedIn de beste versie van jezelf zien en kom in contact. Je wordt geholpen met het converteren van content en connecties naar meer klantafspraken.
Na de training hebben jij en je collega’s merkbaar meer plezier en vertrouwen in LinkedIn. Je wordt zichtbaarder en straalt autoriteit uit. Je netwerkt beter, krijgt meer invloed en trekt vaker mensen aan die echt bij je passen.

 • Strategie: ontwikkel een concrete LinkedIn strategie op 1 A4
 • Profielen: stel je LinkedIn profiel compleet en klantgericht op

 • Meten: helderheid over je strategie, doelgroep en doelen

 • Content: creëer content in weinig tijd voor relevante interactie
 • Netwerk: bouw aan een sterk netwerk van professionals
 • Converteer: naar meer afspraken en waardevolle opdrachten

Mogelijkheden bespreken? Vraag direct een offerte aan of boek een gratis groeigesprek (30 min. video call).

Zichtbaarheid vergroten LinkedIn

Vergroot direct jouw zichtbaarheid

Beter gevonden worden Linkedin

Word beter gevonden, ook in Google

LinkedIn beste versie van jezelf

Laat de beste versie van jezelf zien

Kom in contact via LinkedIn

Kom direct in contact met de klant

LinkedIn training voor bedrijven van LinkLeads

 • Een ijzersterk profiel voor iedere deelnemer
 • Kennis van goede content waarmee jij impact maakt
 • Meer profielbezoekers, leads en opdrachten

 • Training door ervaren en gecertificeerde LinkedIn specialist

 • Vaardigheden om het LinkedIn algoritme voor jou te laten werken

 • 100% maatwerk. Zo sluit het naadloos aan op je wensen.

 • Dagelijks mogelijk bij jou op kantoor, overal in NL

 • Training is inclusief documentatie en Premium Support

Services in ENG

€ Investering

Vanaf €1.950,- excl. btw voor een maatwerk incompany teamtraining. Duur: 1 dag (6 uur). 2 Dagen is ook mogelijk voor extra contentverdieping en prospecting.

Handshake LinkedIn 1 op 1

Resultaat LinkedIn training voor bedrijven

Je hebt een compleet en klantgericht profiel

Je bent altijd top of mind

Je netwerk groeit met de juiste contacten

Je ervaart meer plezier en vertrouwen in LinkedIn

Je wordt erkend als dé zichtbare expert

Je maakt meer impact met je content en vergroot je bereik

Je trekt vaker opdrachtgevers aan die bij je passen en je omzet stijgt

Victor Huiting LinkedIn SpecialistVraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden en vraag naar Victor Huiting, LinkedIn trainer en eigenaar van LinkLeads. Tel. 030-80 80 454 of via victor@linkleads.nl.

Maatwerk LinkedIn training voor bedrijven

In deze LinkedIn training draait het om jou. Je voert acties uit, zodat je leert door te doen. Dat werkt beter dan het consumeren van al die theoretische vakkennis. Trainingen volgen die niet bijblijven, is zonde van je tijd. En geld. In de actiestand dus.

Eén training
Beginner of gevorderd LinkedIn gebruiker, voor mij maakt dat geen verschil. Ik stem mijn kennisoverdracht af op jou als professional, kennisniveau en kwaliteiten. Jij leert de dingen die je wil leren en bijdragen aan je doel.

Maximale aandacht
De trainingen zijn met maximaal 10 personen te volgen waardoor ik de volledige aandacht heb voor alle aanwezigen. Daarnaast is er altijd tijd voor eigen inbreng en gaan we aan de slag met praktijkvoorbeelden van jullie bedrijf / organisatie.

Inspirerende voorbeelden
Door eigen werk te combineren met de mooiste praktijkvoorbeelden van honderden cursisten die je voorgingen, pas je de kennis direct toe in je content en LinkedIn gebruik. Je legt verbanden tussen het succesvolle werk van anderen en de mogelijkheden voor jouw profiel.

Suze Maclaine Pont
Oprichter & eigenaar Money Miracles Academy

“Vandaag was ik bij een LinkedIn training van Victor. Ik ervaar veel van dit soort sessies als saai en ingewikkeld, veel doen, alles ‘moet’ op een bepaalde manier. Maar ik werd totaal verrast door een hele gezellige, losse, sprankelende sfeer waarin alles op mijn manier mocht, Victor graag kennis uitwisselde en heel toegankelijk was. Een echte kennisman, expert pur sang maar bovenal een fantastisch mens! Zeker als je bedenkt dat de hele sessie 100% ten bate van een goed doel was. Fantastisch!! Ik heb voor het eerst ZIN in LinkedIn!”

Jos van der Lee

Jos van der Lee
Docent Sales & Accountmanagement Hogeschool Utrecht, salescoach en ondernemer

“Ik heb Victor leren kennen als een enthousiaste en pragmatische LinkedIn expert. Hij is als geen ander instaat om in te schatten waar je met je LinkedIn gebruik staat om je vervolgens mee te nemen met praktische vervolgstappen. Learning by doing! Victor’s aanwezige drang om kennis te delen maakt het tot de LinkedIn expert die ik graag in mijn netwerk aanbeveel!”

Bij de LinkedIn training voor bedrijven ervaar je een praktische en plezierige cursus voor je team. Liever 1-op-1 aan de slag? Dat kan ook!

Organisaties die vertrouwen op LinkLeads